28 april 2011

VITT!



Så här blir den vita färgen. Det är inte så lätt att se på bilden men det är samma nyans som på dörrar och fönster och vi är nöjda. Synd bara att det tar sån tid att måla ...

26 april 2011

VITT, VITT ELLER VITT

Del av skärmdump från NCS Colour
I helgen började vi måla fasaden på huset. Att den ska bli vit har varit självklart för oss länge, men vilken nyans är inte lika självklart. Vi vill att det ska vara vitt men inte så vitt att det sticker i ögonen. Efter lite velande gör vi det lätt för oss och tar samma nyans som på de fabriksmålade dörrarna och fönstren, S0502-Y. Jag vet att många verkligen inte gillar den nyansen utan tycker den ser nikontingul ut men skulle vi tycka det så får vi väl måla ett lager till med en annan nyans ...

11 april 2011

ALLT ÄR INTE GULD SOM GLIMMAR

Putsa silver är inte kul, men när resultat blir så här fint är det värt mödan. Skålarna är arvegods. Det är priser som släktingar vunnit på ridtävlingar och hundutställningar. Jag använder dem för att lägga mat eller godis i, eller som dekoration helt enkelt.

5 april 2011

VILKA ÄR NI?

En av uppgifterna på min kurs är att skriva en målgruppsbeskrivning för min blogg. Och nu undrar jag ju om ni som läser är de jag tror ... Så om du har lust vore jag supertacksam om du skriver en kommentar om vem du är, till exempel hur du hamnade här på min blogg, hur gammal du är, om du brukar läsa bloggar och om det är något särskilt du skulle vilja att jag skriver om.

Tusen tack på förhand!

TAVLA

Bild från Up your wall
I Josefines blogg at home hittade jag bilder av vackra tavlor av Yuki Mori. De föll mig i smaken för jag gillar abstrakt konst med mycket färg. Just nu finns fyra olika motiv av Yuki Mori att klicka hem från Up your wall.